Zomervakantie Mayrhofen

Zomervakantie

De zomervakantie is een heerlijke tijd in Mayrhofen.

Het Zillertal staat toch al bekend als één van de betere bestemming voor de zomervakantie, maar Mayrhofen doet daar eigenlijk nog een schepje bovenop.

Je kunt hier natuurlijk lekker genieten op één van de vele terrasjes, maar de bergwereld is er om te ontdekken.

En daarvoor zit je in Mayrhofen buitengewoon goed.

De kabelbanen brengen je ook in de zomer omhoog de bergen in, en daar kan je genieten van de bergzomer, en natuurlijk van de unieke en mooie natuur, met veel bloemen, grazende koeien, en natuurlijk wilde dieren, zoals de Alpenmarmot.

Er zijn ook talrijke wandelwegen boven in de bergen, kleine meertjes, en natuurlijk mogelijkheden voor andere bergsporten, zoals mountainbiken, paragliden en vanzelfsprekend bergklimmen.

Zomervakantie in Mayrhofen

Maar, buiten de prachtige bergwereld die rondom Mayrhofen ligt, heeft het zomerse dorpje nog veel meer te bieden voor een heerlijke zomervakantie.

Het dorpje beschikt namelijk zowel over een overdekt zwembad, want het kan immers ook regenen in de bergen, en een openlucht zwembad, en er worden diverse faciliteiten geboden voor wellness.

Het overdekte zwembad, beide zwembaden maken deel uit van het Erlebnisbad Mayrhofen, is een echt subtropisch zwembad, met onder andere een reuzenglijbaan van 101 meter lengte, en natuurlijk heel veel water.

Het openlucht zwembad heeft een glijbaan van 45 meter lengte, en is het ideale plekje om de bergen en watersport te conbineren, bijvoorbeeld op het zonnige terras.

Wil je liever op een andere manier genieten, dan heeft het Erlebnisbad Mayrhofen een echte saunawereld, waar je heerlijk tot jezelf kunt komen, solarium, en er zijn massages mogelijk.

Een fijne aanvulling dus, op al het moois, dat toch al in het Zillertal wordt geboden, om van deze zomervakantie de beste ooit te maken.

Samen met de mogelijkheden om van de natuur te genieten, en de talrijke bezienswaardigheden in het Zillertal, zal je deze zomervakantie niet zo makkelijk vergeten.

Advertentie