Zomervakantie Mayrhofen

Zomervakantie

De zomervakantie is een heerlijke tijd in Mayrhofen.

Het Zillertal staat toch al bekend als één van de betere bestemming voor de zomervakantie. Mayrhofen doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt hier natuurlijk lekker genieten op één van de vele terrasjes of de bergwereld ontdekken. En daarvoor zit je in Mayrhofen buitengewoon goed. De kabelbanen brengen je ook in de zomer omhoog de bergen in. Daar kan je genieten van de zomer  en de unieke natuur. Er zijn veell bloemen, grazende koeien en wilde dieren, zoals de Alpenmarmot. Er zijn ook talrijke wandelwegen boven in de bergen en kleine meertjes. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor bergsporten  zoals mountainbiken, paragliden en  bergklimmen.  Het is ook een ideale plek voor een groepswandelvakantie Oostenrijk. Je kunt namelijk heerlijk wandelen in dit mooie gebied.

Mayrhofen heeft in de zomervakantie nog veel meer te bieden

Maar, buiten de prachtige bergwereld die rondom Mayrhofen Zillertal ligt, heeft het zomerse dorpje nog veel meer te bieden voor een heerlijke zomervakantie.Het dorpje beschikt over een overdekt zwembad en er zijn  diverse faciliteiten met voor wellness. Het overdekte zwembad is een echt subtropisch zwembad, met onder andere een reuzenglijbaan van 101 meter lengte. Er zijn in de hele regio vakantiehuisjes met privé sauna te huur en ook accommodaties met een jacuzzi in de tuin. Het is hier ook mogelijk een vakantiehuis met hottub te huren. Ook een prima manier om te relaxen.

chalet wintersport Oostenrijk banner

Openlucht zwembad en wellness in Mayrhofen

Lekker zwemmen in de zomer? Het openlucht zwembad heeft een glijbaan van 45 meter lengte, en is het ideale plekje om de bergen en watersport te conbineren, bijvoorbeeld op het zonnige terras.Wil je liever op een andere manier genieten, dan heeft het Erlebnisbad Mayrhofen een echte saunawereld, waar je heerlijk tot jezelf kunt komen, solarium, en er zijn massages mogelijk. Een fijne aanvulling dus, op al het moois, dat toch al in het Zillertal wordt geboden, om van deze zomervakantie de beste ooit te maken. Samen met de mogelijkheden om van de natuur te genieten, en de talrijke bezienswaardigheden in het Zillertal, zal je deze zomervakantie niet zo makkelijk vergeten.

[wp_ad_camp_1]